SLIK FÅR DU VAKKERT HÅR UTEN Å BRUKE OPP TIDEN DIN

Når du skal lage en vakker hårfrisyre, trenger du et sterkt og sunt hår. For å styrke håret og bevare den ønskede frisyren, må må man ofte regne med å invistere litt tid, og å kjøpe innet par spesialprodukter.

Men hva gjør man om man ikke har tid nok tid til å ordne, og fortsatt ønsker seg et vakkert og sunt hår?

T-LAB Professional har løsningen – effektive produkter med et unikt og naturlig kompleks, som ikke bare gjør håret ditt skinnende og lett håndterlig, men også fuktet og sunt.

Nøkkelen til vektløst volum

Når du er på jakt etter ekstra volum, vil spesialskum og spesialsprayer hjelpe deg med å nå det ønsekde resultatet. T-LAB Professional anbefaler at du prøver Volume Booster Styling Spray. Takket være ingredienser som hyaluronsyre, sjøkollagen og bomullsolje, gjør den håret tykkere og øker volumet. Den største fordelen med å ha stort volum, er at det gjør håret fuktugere uten at det blir tyngre.

I de fleste tilfeller kan volumgivende produkter påføres direkte i vått hår. Prøv å snu hodet opp ned, og gjennomfør prosessen uten å bruke en børste. Dette gir deg flere krøller og naturlig volum. Etter at hårrøttene har tørket, kan du børste håret og stelle endene. Denne måten å ordne håret på er spesielt godt egnet for langt hår, fordi denne hårtypen lett mister volum på grunn av den tunge vekten. 

Former krøllene

Når du vil forme håret, trenger du hårskum, geler og kremer. Blant rekken av produkter fra T-LAB Professional, vil det beste alternativet være Great Wave Hair Cream. I kombinasjon med den næringsgivende effekten, bidrar denen kremen til å forme lette bølger med mykt, fleksibelt og naturlig hold. Produktet eliminerer også tørret, og jevner ut fuktighetsbalansen. Videre er Great Wave Hair Cream, slik som alle andre produkter fra T-LAB Professional, laget med et unikt og naturlig kompleks, som inneholder monoiolje, mandelmelk og elastin.

Legg litt krem på håndflaten, spre det jevnt ut i håret og la den trekke inn. Når håret får krøller, kan du ordne det med en diffuser, og la det tørke naturlig. Hvis du har en viktig avtale, anbefaler vi å feste effekten med hårsprayen i Grand Fix-kolleksjonen til T-LAB Professional.

Når er tiden inne for å endre looken, om det ikke er i dag? Der er ingenting som hindrer deg fra å oppfylle drømmene dine. Innovative Styling-kolleksjonen gjør det mulig for deg å lage gode hårfrisyrer uten å bruke opp tiden din. De naturlige ingredisensene gjør at du kan alltid være trygg på at T-LAB Professional tar vare på håret ditt!