DUO-PRODUKTENE HAR KOMMET I ET NYTT 300 ML-FORMAT

Misjonen vår er å lage førsteklasses produkter med høy effektivitet, som gir synlige resultater. De skal være drevet av naturen, og være utformet fra en dyptgående vitenskapelig tilnærming. På starten av året kunngjorde vi lanseringen av de nye DUO-produktene, innenfor produktseriene Royal DetoxOrganic CareSapphire Energy og Aura Oil. De har siden da fått stor etterspørsel.

De nye DUO-produktene gjør det mulig å utforske et mangfoldig økosystem av helse og skjønnhet – en kombinasjon av løftet vi har om å fremme bærekraft, de fortryllende egenskapene fra blomsterkrystallvannet, og egenskapene fra det unike og naturlige komplekset. I dag har vi gleden av å kunne si at de bestselgende DUO-produktene er tilbake i hyllene fra og med 17. juni 2020!

Under utarbeidelsen av de nye, dermatologisk testede og miljøvennlige produktene, gjorde vi forbedringer på produksjonen som reduserte mengden plastikk vi bruker.

Dette ga oss nok kapasitet til å lage nye produkter, og resultatet er at shampoene og behandlingene i Duo-serien nå kommer i et nytt og praktisk 300 ml-format.

De luksuriøse produktene har en iboende bærekraft.Vi ønsker å ta vare på planeten og miljøet, noe vi blant annet løser ved ikke emballere produktene i cellofan. På lang sikt ønsker vi også å redusere mengden papiremballasje på flakongene.

Vi forplikter oss til å bruke bærekraftige og naturlige ingredienser – ingredienser som gir øyeblikkelige resultater og virkninger over tid. Vi fokuserer på å skape veganske, multikulturelle og inkluderende produkter, som er pakket i miljøvennlig emballasje.