UTFORMINGER LIKE VAKRE SOM NATUREN SELV

«Se dypt inn i naturen – da du vil forstå alt bedre.»
  – Albert Einstein

Hva er favorittfargen din? Hvilken tid på året liker du best? Hvilke typer blomster er favoritten? Hva sier du til en kolleksjon som kombinerer svarene på alle disse spørsmålene?


Da vi skulle lage emballasjen for T-LAB Professional-kolleksjonene, ville vi at den skulle ha lyse, vakre og slående farger, som er hentet fra naturens eget spekter.


Vi hentet derfor inspirasjon fra naturens vakreste og mest fargerike drakt. Vi lot oss inspirere av naturens egenkomponerte symfoni av fargerike blomstrer, blå hav, grønne enger, gylne soloppganger og snøkledde fjell. Med andre ord lot vi oss inspirere av elegant og luksuriøs natur – en tidløs kilde til helse og velvære.


Fargene har mening: De kan oppfordre deg til å bygge videre på drømmene dine, fremme individualiteten din, minne deg på å nyte reisen, hjelpe deg med å finne balansen, eller gi deg velvære. Kolleksjonene har samlet de beste fargene fra fortryllende blomster. Blomstene er valgt ut i samsvar med de helende egenskapene de har.Refleksjoner i fargene

Organic Care-kolleksjonen
Sapphire Energy – blå lotus
Aura Oil – burgunder kamelia
Natural Lifting – blågrønn plumeria
Kera Shot – lilla krokus
Royal Detox – svart orkidé
Curl Passion – oransje lilje
Colour Protect – fuchsiablomst
Blond Ambition – elfenbensfarget tahitigardenia


Innovative Styling-kolleksjonen
Midnattssvart
Perlehvit


Premier Colour-kolleksjonen
Premier Noir
Premier Blanc