Akademiet og salongene

T-LAB Professional feirer VT Academys 25 år lange kunstneriske og utdannende tradisjon. Vi feirer de innovative teknikkene for hårfarging og frisyrer. Vi feirer den inklusive tilnærmingen til velvære, som tar hensyn til det brede mangfoldet av kulturer vi omgir oss med i dag.

Erfaring og ekspertise

Kunstnerisk utvikling

Ikonisk design

T-LAB Professionals luksuriøse og gjenkjennelige design, kan vi takke VT Academy for. De har en kreativ akademisk lidenskap for minimalistisk design, og det har gitt oss et gjenkjennelig utseende, som er inspirert av den prisvinnende VT Academy Beauty-kolleksjonen.

Akademiet og laben

Den eksklusive kombinasjonen av akademiet og laben bidrar til en naturlig, profesjonell og effektiv produktutvikling, og gjør det mulig for oss å introdusere innovative, naturlige og vitenskapelig grunnede kolleksjoner.

Det bidrar også til en vedvarende utvikling av utdanningen, samt til utarbeidelse av veiledninger for fagmessige skjønnhetsteknikker, formler og effektive sparitualer man kan utføre hjemme.

Kombinasjonen vår er unik. Den akademiske og kunstneriske erfaring, den vitenskapelige tilnærmingen fra laben, i tillegg til kunnskapen om utarbeiding av naturlige og økologiske formler, har gitt store fordeler. Den interne laben og skjønnhetsakademiet, som har en strategi grunnet i forskning og utvikling, er selve drivkraften i arbeidet vårt.

Merkevareambassadører

Profesjonell utdanning

Opplæring

#VTAcademy tilbyr tidsaktuell, profesjonell utdanning, som er basert på en kombinasjon av unike opplæringsmetoder myntet på å skape og utbedre stylisters og kunders ferdigheter innen skjønnhet og velvære.

Kursende videoer

Utdanningsprogrammet