Blomsterekstraktvann

I vår Natural Luxury-kolleksjon har vi nøye valgt ut økologiske, helende blomster ekstrakter, som vi tilsetter i renset grunnvann brukt i T-LAB Professionals produkter.

Natur med mening

Nær sagt alle kulturelle har symbolske referanser til blomster, og mange leger anerkjenner de terapeutiske egenskapene visse blomster har. Alle elementer av blomsten inneholder en verdi, som kan brukes til et bredt omfang av formler med helende effekter. Men blomster heler ikke bare kroppen. Det fine med blomster er hvor vakre farger de har, symbolikken de viser, duften deres, energien de utviser. Det å få dem i gave, er også noe mange verdsetter. Bare det å se på blomster har vist seg å få oss til å smile, bli lettere til sinns og fremme positive tanker.

Uttrykk følelsene dine

Vakre, helende blomster inspirerte oss til å skape ikoniske og lett gjenkjennelige flakonger for Natural Luxury-kolleksjonen, som uttrykker en visjon om vakker natur full av sterke farger og nyanser. Blomster hjelper oss med å uttrykke følelser, når ordene ikke lenger rekker til. De fleste kan si seg enige i at blomster har en mening og et språk for seg selv. Alle typer blomster har sin egen kulturelle symbolikk, som kan ses i alt fra navnets opphav, mytologien og karakteristikken til de enkelte.

Helende blomsterkrystaller

Orkidéer

Kliniske studier på orkidéer har vist av midlene de består av har betennelsesdempende og antioksiderende egenskaper. De beskytter kroppen mot tidlig aldring forårsaket av frie radikaler og betennelser

Plumeria

Brukes til å gjøre huden myk og fuktig. Det bidrar i tillegg til å bedre sirkulasjonssystemet, reduserer stress, forebygger rynker og får huden til å se lysere og mer ungdommelig ut.

Lotus

Lotus er rik på vitaminer og mineraler. Den brukes mot dehydrering, og til å sørge for at huden er fuktig. Den fremmer også ungdommelighet, ved å forebygge rynker.

Kamille

Kamille er kjent for å forbedre kroppens kardiovaskulære funksjon – en viktig faktor til det å bevare ungdommelighet og fremme sunn hud.

Energigivende krystaller

Helende og energigivende krystaller er et skånsomt og alternativt medikament, som harmoniserer sinnet, kroppen, følelsene og ånden. Stener og krystaller bidrar til å øke følelsen av velvære og gjør deg lettere til sinns. De har i flere århundrer blitt brukt som helende midler. Hver krystall resonnerer med sine særegne frekvenser, og det er denne energien som gir dem de helende egenskapene.

Krystaller og vann

Krystaller og vann har en vakkert forhold til hverandre i naturen. Når disse elementene settes sammen med på en unik måte, returnerer man vannet til sin naturlige form – side om side med mineralene man finner i jorden under oss. Vi har oppgradert det rensede grunnvannet vi bruker i T-LAB Professional-produktene med energigivende stener, som en innovativ og effektiv måte å hente fordeler fra deres positive energier og balanserende egenskaper på. Kombinasjonen av renset grunnvann og energigivende stener, med økologiske blomsterekstrakter, former blomsterkrystallvannet – vår egen vitenskaplige innovasjon, som har en effektiv terapeutisk funksjon og gode fuktighetsgivende egenskaper.

Utvalgte stener

I Royal Detox, Aura Oil, Sapphire Energy og Natural Lifting har vi vært nøye i utvelgelsen av krystaller, for å kunne hente nøyaktig de terapeutiske og velværeskapende effektene de ulike produktene skal skape. Krystallene bidrar til å øke selvtilliten din, motet ditt, styrken og optimismen din. Noen av dem gir deg en viljeboost og en følelse av indre kraft, mens andre gir deg en følelse av økt ungdommelighet og livskraft.

Onyks

Energien fra oniks hjelper deg med å puste lettere, slik at du kan gjenvinne balanse, selvtilliten og din egen, naturlige beskyttelse.

Safir

Safir har i lang tid vært forbundet med fred og lykke. Mange tror at den hjelper oss med å kommunisere bedre, få bedre intuisjon og økt inspirasjon.

Aventurin

Aventurin gir deg bedre hell i livet. Stenen gir selvtilliten en slags boost, slik at hellet alltid vil være med deg.

Jaspis

Jaspis assosieres med avslapning, det å være tilfreds, medfølelse og trøst. Den lindrer mentalt stress og hjelper deg med å oppnå balanse i livet.