Verdensomfattende utdanning

Den akademiske ferden startet i 1994 ved det geografiske senteret av Europa, da Vladimir Tarasiuk startet en kjede med skjønnhetssalonger og det internasjonale skjønnhetsakademiet VT Academy i Kiev. VT Academy ble raskt populært og anerkjent over hele verden. De kunstsentrerte kolleksjonene har blitt publisert i en rekke land, ved noen av de mest innflytelsesrike og profesjonelle motemagasinene i Europa, Amerika og Asia. I dag har det prisvinnende VT Academy det første verdensomspennende utdanningsprosjektet i sin bransje, gjennom T-LAB Professional Academy-senterne og den sertifiserte laben.

25 års erfaring

Profesjonelle ambassadører bestående av erfarne stylister og kosmetologer som representerer merkevarens filosofi, og som lærer opp T-LAB Professional-miljøet i Europa, Asia, Midt-Østen og Amerika. Med over 25 års erfaring i bakhånd tilbyr T-LAB Professional Academy tidsaktuell utdanning på nett og i salonger/spa/butikker, med grunnlag i opplæringsmetoder myntet på å utbedre ferdighetene til stylistene samt å lære om nye trender for hårfarging og hårdesign.
Luksusbehandlinger for hår, hodebunn og hud
The Art of Colour
Hårdesign
Akademiet tilbyr både profesjonell utdanning for fagpersoner og veiledninger for dem som ønsker å gjøre ting selv. Utover dette utføres det også opplæring i forskning og produktutvikling, som gjør det mulig for laben å utvikle og produsere skjønnhetsprodukter eksklusivt for profesjonelle stylister, kosmetologer og alle som ønsker å oppnå profesjonelle resultater på egen hånd.

Profesjonell utdanning

T-LAB Professional Academy tilbyr tidsaktuell utdanning, som er grunnet i en kombinasjon av unike opplæringsmetoder myntet på å skape og utbedre ferdighetene til stylister:
The Art of Colour
Women’s Cut and Style
Men’s Cut and Style Hair Design