Globalt mangfold

Vår filosofi er at et omfangsrikt og inklusivt liv, gjør både oss og samfunnet rundt oss bedre rustet. Dette underbygger den positive påvirkningen vi søker å ha, og bidrar til at vi både tiltrekker og bevarer dyktige ansatte, samt til å engasjere dem som bruker produktene våre rundt om i verden.

Vi er stolte av å være den eneste profesjonelle aktøren innen naturlig skjønnhet, som er kjønnsnøytral, barnevennlig og graviditetsvennlig. T-LAB Professional har et verdensomspennende opphav - merket ble skapt av et internasjonalt team med spesialister fra VT Academys beste stylister, teknikere og designere fra fem land, under VT Research and Development i London.

Verdensomspennende opphav

Inkluderende produkter

Se på utvalget

Personlig skjønnhet

Global tilstedeværelse

Internasjonalt team av biologer

Bredt talentspekter

Som en mangfoldig og verdensomspennende bedrift, ønsker vi å bygge en sterkt inkluderende kultur, som viser respekt for alle mennesker – uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, behov og livssyn.

For å sikre at produktene imøtekommer kravene til brukerne, har vi samlet et multikulturelt og mangfoldig team, som deler den samme filosofien for skjønnhet, helse og velvære.

T-LAB Professional forplikter seg til å være et forbilde på godt samfunnsansvar. Denne forpliktelsen er grunnet i fundamentale prinsipper for respekt, og på å skape en inkluderende sosial og yrkesfaglig plattform.