Renset grunnvann

«Vann er naturens drivkraft» Leonardo Da Vinci
Planeten vår består av 70 % vann. Kroppen vår består av 70 % vann. Alle kosmetiske produkter består av mellom 70 % og 98 % vann. Det forteller mye om hvor viktig vannet er for oss. Vannets viktige egenskaper blir imidlertid ofte oversett av mange kosmetikkprodusenter. De fleste ser på det som et løsemiddel. Vann smaker ulikt avhengig av hvor man befinner seg, og på samme måte kan ulike typer vann gi ulike effekter på hud og hår etter en dusj. T-LAB Professional har en egen innovativ visjon – vi anser vann som hovedingrediensen i hverdagslige produkter for helse og velvære. T-LAB Professionals produkter produseres medgrunnvann, som renses med økologiske filtreringsmetoder gjennom jordens mange lag.

Blomsterekstraktvann

Å holde seg hydrert er viktig for å bevare helsen og velværet. Vann er en del av alt vi ser. Vi kan ikke eksistere uten det, og det kan heller ikke viktige kosmetiske produkter. Vann er et essensielt fundament for cellenes liv. Ikke bare bærer det næringsgivende elementer som cellene trenger, men det har også en direkte og positiv innvirkning på helsen vår. Vann har en krystallinsk struktur, som har et salgs eget «minne». Når vannet kommer fra rene kilder, når det er rent og levende, er den krystallinske strukturen sunn og vakker. Men vi ga oss ikke der. I vår egen vitenskaplige lab utfører vi både forskning og produktutvikling. I laben har vi tilsatt økologiske, helende blomsterekstrakter og energigivende krystaller i det rensede grunnvannet. Den innovative tilnærmingen har gitt positive virkninger ved alle våre produkter, og har bidratt til av vi nå har t helt unikt middel i våre produkter: blomsterekstraktvann.

Bærekraftig vannbruk

Vi mener at vann er en unik og dyrebar gave for oss mennesker. Vi påser derfor alltid at vi bruker vann på en formålstjenlig måte. Ved fabrikken sørger vi for at ingen vann går til spille under produksjonen. Vi er opptatt av å kun bruke en formålstjenlig mengde vann i den daglige driften. På den måten bidrar vi til å verne om planeten – som er selve kilden til alt av helse og velvære.