Terapeutiske og inklusive formler

Alle våre produkter bruker ingredienser med inspirasjon fra naturen, med vitenskapen som grunnlag. De mange viktige naturlige ingrediensene virker i harmoni med hverandre og gir vedvarende, ren skjønnhet med vitenskaplige tilnærminger. Den interne laben produserer T-LAB Professional-produkter med et unikt naturlig kompleks (UNK) og kombinerer sertifiserte økologiske ingredienser med innovative midler for hår og hud, som egner seg for ethvert behov.

Terapeutisk kraft

Det unike og naturlige komplekset har en femdobbel terapeutisk kraft – de svært sensitive midlene gir deg fem sterke og vakre skjønnhetsfremmende effekter.
Anti-inflammatorisk effekt
Reverserer aldringen
Fjerner frie radikaler
Langvarig fuktighet
Beroligende effekt

TIB-forbindelser

Økologisk Aloe vera-ekstrakt Aloe vera kaller noen ganger for en «vidunderplante». Den inneholder tre betennelsesdempende fettsyrer: kolesterol, kampesterol og β-sitosterol. Disse tre midlene kilden til aloe veras effektivitet og bidrar til at den kan lindre flust av både interne og eksterne betennelser. Aloe Vera-ekstrakt tilfører fuktighet, eksfolierer, nærer, klargjør og revitaliserer huden og håret. Tokoferol (Vitamin E) Dette er en kraftig antioksidant, som beskytter huden og håret mot skadelige forbindelser kalt «frie radikaler». Pantenol (Vitamin B5) Pantenol hjelper mot i irritasjoner på huden og lindrer plager forårsaket av miljømessige påvirkninger, ved å feste fuktigheten i huden. Sølvioner De positivt ladede sølvionene tilsatt i det farmasøytiske vannet virker effektivt i kampen mot bakterier og betennelse. De fremmer også regenerasjon av celler. Grunnvann Det rike grunnvannet hentes fra dype grunner, og har helende egenskaper. Det er fritt fra lumske bakterier og forurensning. Naturlig rent og rik på mineralsalter, som er kjent for sine terapeutiske egenskaper mot kløe og tørrhet.