Åpen og universell

Når man skal lage kjønnsnøytrale skjønnhetsprodukter, er det å være uavhengig og inkluderende mer relevant enn å fokusere på maskulinitet og femininitet. T-LAB Professional har et sterkt fokus på mangfold, og det inspirerer oss til å gjøre produktene våre mer inkluderende.

I det moderne samfunnet har ikke lenger kundene ett  og samme opphav – selv ikke når alle bor på ett sted. De består nå av et bredt spekter av ulike nasjonaliteter og kulturer, og dette setter høyere krav til skjønnhetsproduktene. T-LAB Professional tilpasser produktene for et multikulturelt samfunn, og har derfor alltid noe som passer til behovene dine –  uavhengig av hvilke krav huden og livsstilen din stiller. På denne måten kan vi også gjøre dem kjønnsnøytrale, slik at de virker på alle typer hår og hud fra alle verdens hjørner.

Vi har utformet flerkulturelle produkter, som er produsert i Europa, De består av bærekraftige og rettferdig produserte ingredienser, som er hentet fra tolv land: Sveits, Frankrike, Italia, USA, Japan, Sør-Korea, Mexico, India, Australia, Bali, Marokko og Filippinene.

Formet av naturen, skapt av vitenskapen

Trygghetsgaranti