Unikt og naturlig kompleks

Unikt og naturlig kompleks (UNK) – en perfekt og naturlig symfoni, bestående av aktive ingredienser, slik som økologiske blomsterekstrakter, økologiske og næringsgivende oljer, samt edle mineraler, kombinert med renset grunnvann.

Blond Ambition

Bio-peptider

Gjenoppbygger håret og tilfører næring, gjennom effektiv styrking og stimulering av regenerasjonen av hårsekkene. De har en antistatisk effekt og beskytter håret mot negative miljømessige påkjennelser.

Økologisk linolje

Dette er en kraftig antioksidant. Oljen heler håret etter en bleking. Den tilfører fuktighet, gir næring og slutter seg om håret, slik at det blir mykere, mer motstandsdyktig mot brudd og får økt vekst.

Pantenol (provitamin B5)

Pleier håret og styrker hårskaftet, slik at den interne strukturen gjenoppbygges.

Curl Passion

Monoiolje

Er rik på mikrolipider, som gjør håret mer håndterlig og øker fuktigheten.

Mandelmelk

Demper og lindrer irritasjon, lindrer tørrhet og gjenvinner fuktighetsbalansen. Den gjør håret mer ungdommelig, slik at de får økt fleksibilitet og elastisitet.

Orkidémelk

Rik på polysakkarider og mineraler, som gir håret næring og fuktighet, slik at det repareres og får økt elastisitet.

Colour Protect

Økologisk fransk roseekstrakt

Gjennoppbygger strukturen i håret, og har kraftige antioksidanter.

Granateple-ekstrakt 

Bidrar til minske blekningen av fargen ved å lukke seg tett om kutikula. Det virker som et naturlig solfilter, som effektivt forebygger blekning.

Hydrolyserte silkeproteiner

Trenger inn gjennom kutikula og styrker hårets intercellulær sement. De har høy vannkapasitet, glatter ut kutikula i håret, fyller skadede områder, polerer overflaten og gjenoppretter det naturlige beskyttende laget.

Natural Lifting

Vegetabilsk hyaluronsyre

Har en sterkt fuktighetsgivende effekt, som gir synlige forbedringer på hårtettheten. Øker diameteren på individuelle hårfibre for å gjøre håret mer fyldig, og tilfører glans for å gi det et sunnere utseende.

Plumeriaekstrakt med aventurstein

Renset grunnvann beriket med økologisk plumeriaekstrakt og aventurinstein, som avstresser, tilfører fuktighet til og beroliger hodebunnen.

Økologisk amarantholje

Fremmer sunn hårvekst og forebygger hårtap. Den styrker keratinen i håret for å redusere faren for brudd, slik at håret holder få den naturlige fleksibiliteten. .

Kera Shot

Keratin

Gjenoppbygger og styrker krøller, og gjør håret mykt, skinnende og motstandsdyktig mot miljømessige påkjennelser.

Aktiv sjøkollagen

Et proteinbyggende stoff, som fyller skadede områder på håret fra innsiden, styrker hårets struktur, og gjør det tykkere og sterkere.

Stamceller

Gir håret vitalitet, og gjenvinner styrke og glans. De hever effekten til de aktive ingrediensene og har en god aldringsforebyggende effekt.

Sapphire Energy

Økologisk baobabolje

Gir effektivt nytt liv til matt og tørt hår. Oljen gir huden næring og stimulerer hårsekkene, slik håret gjenvinner kompleksiteten. Forebygger også hårtap.

Lotusekstrakt med safirkrystaller

Renset grunnvann tilført økologisk lotusekstrakt og safirkrystaller. Beskytter huden, gjør den mykere og gir den et mer ungdommelig utseende. Øker hårets elastisitet og gjør det mer motstandsdyktig mot brudd.

Silkeproteiner

Spesielt effektivt i forebygging av splittede tupper i hår som har blitt utsatt for hyppige farginger og mekaniske påkjenninger.

Aura Oil

Kamillevann med jasperkystaller

Renset grunnvann beriket med økologisk kameliaekstrakt og jaspiskrystaller, som gir hodebunnen en frisk og energisk følelse

Økologisk avokadoolje

Som et mirakel på tørt eller skadet hår. Gir håret en mykere og glattere følelse, og hever glansen og styrken.

Økologisk inca-inchi-olje

Gir håret dyptgående næring, gjør det mindre krusete og forebygger tørrhet. Beskytter også mot betennelser i hodebunnen, slik at lipidbalansen kan normaliseres.

Royal Detox

Orkidévann med onyks

Renset grunnvann tilført økologisk orkidéekstrakt og onyksstener. Sparitualet inneholder orkidévann tilført onyks, som gir huden en ny og frisk følelse.

Gullkollagenin

Inneholder en kraftig antioksidant og har en detoksifiserende effekt. Behandlingen beskytter mot miljømessige påkjennelser og UVA-/UVB-stråler, og bekjemper frie radikaler.

Økologisk pepperrottre-ekstrakt

Et revolusjonerende, kollagenfremmende peptid, som kombinerer luksuriøs 24-karats gull med effektive peptider. Hindrer håret fra bli krusete og gir det en praktfull glans.